September 20
Last day of arrival
19:00 Players Meeting
Hotel le Chateau de la Roque

 
September 21 Macao Bowling Saint-Lo (6 Lanes)
BPT Teams Series / Format Baker System / Strike Tour Ranking
Point per game / Winner = 3 points / Equality = 1 point / Lost = 0 point

09:00 Practice
09:10 Lanes 1-2 Vega VS Mercury Lanes 3-4 Orion VS Sirius
09:40 Lanes 1-2 Orion VS Sirius Lanes 3-4 Vega VS Mercury
10:10 Lanes 1-2 Mercury VS Sirius Lanes 3-4 Orion VS Vega
10:40 Lanes 1-2 Orion VS Vega Lanes 3-4 Mercury VS Sirius
11:10 Lanes 1-2 Vega VS Sirius Lanes 3-4 Orion VS Mercury
11:40 Lanes 1-2 Orion VS Mercury Lanes 3-4 Vega VS Sirius
12:10 Lanes 3-4 The best Team VS The local Team (Exhibition)
12:40 Players Interviews (Video reporting)
13:00 Bowling meal
14:30 Travel Saint-Lo-Dinan (90 minutes)
 
September 22 Dinan Bowling (10 Lanes)
BPT Masters Series / Format Single
Bowling Pro-Motion Tour Ranking

09:50 Practice
10:00 6 Games Dinan Stage
13:00 Players interviews (Video reporting)
13:10 Bowling meal
15:30 Travel Dinan-Angers (135 minutes)

September 23 Silverbowl Bowling Beaucouze (24 Lanes)
BPT Masters Series / Format Single
Bowling Pro-Motion Tour Ranking

09:50 Practice
10:00 6 Games Angers Stage
13:00 Players interviews (Video reporting)
13:10 Bowling meal
14:00 Free Time Visit Angers city
 
September 24 Powerball Bowling Saint-Gereon (12 Lanes)
Exhibition / Format Baker System

11:00 Exhibition
12:40 Players Interviews (Video reporting)
13:00 Bowling meal
14:30 Travel Ancenis-Poitiers (150 minutes)
 
September 25 Sphere Bowling Fontaine le Comte (20 Lanes)
BPT Masters Series / Format Single
Bowling Pro-Motion Tour Ranking

09:50 Practice
10:00 6 Games
13:15 Position after 18 games for TV Matches
13:30 Players Interviews
15:00 Free Time Visit Poitiers

September 26 Strike Tour & Bowling Pro-Motion Tour TV Finals Information
Strike Tour Series Format: Team matches / Baker system

Competition Start Time : Division 2 - 09:30 / Division 1 - 11:10
Network Provider : Sport en France (France) Won Television Network (USA)
TV Pair : 5 & 6 / Lanes available for warm-up : 17,18,19 & 20

TV Strike Tour schedule (Teams Day 1)

Division 2

09:05 15 minutes warm-up (17,18, 19 & 20)
09:20 Division 2 will come near the TV pair (each team will meet on 1 game)
09:25 Practice 5 minutes Team France 2 (Lane 5) BPT Team 2 (Lane 6)
09:30 Match Team France 2 VS BPT Team 2
09:55 Team France 2 will switch lane (Lane 6) and meet BPT Team 1 (Lane 5)
10:00 Practice 5 minutes BPT Team 1 VS Team France 2
10:05 Match BPT Team 1 VS Team France 2
10:30 Practice 5 minutes BPT Team 2 (Lane 5) VS BPT Team 1 (Lane 6)
10:35 Match BPT Team 2 VS BPT Team 1
11:00 15 minutes warm-up Division 1 (17,18, 19 & 20)

11:00 Break TV Staff 10 minutes

Division 1

11:15 Division 1 will come near the TV pair (each team will meet on 1 game)
11:20 Practice 5 minutes Team France 1 (Lane 5) BPT Team 4 (Lane 6)
11:25 Match Team France 1 VS BPT Team 4
11:50 Team France 1 will switch lane (Lane 6) and meet BPT Team 3 (Lane 5)
12:15 Practice 5 minutes BPT Team 3 VS Team France 1
12:20 Match BPT Team 3 VS Team France 1
12:45 Practice 5 minutes BPT Team 4 (Lane 5) VS BPT Team 3 (Lane 6)
12:50 Match BPT Team 2 VS BPT Team 1
13:15 Re-Oil TV Pair & Players Interviews

Break 1 hour and 15 minutes

TV Bowling Pro-Motion Tour Women’s Series

14:15 15 minutes warm-up (17,18, 19 & 20)
14:30 Practice Quarter-Final (Player n°4 VS Player n°3)
14:35 Quarter-Final
15:00 Practice Semi-Final (Winner Quarter-final VS Player n°2)
15:05 Semi-Final
15:30 Practice Final (Winner Semi-final VS Player n°1)
15:35 Final
16:00 Re-Oil TV Pair & Players Interviews
16:05 15 minutes warm-up Masters Series (17,18, 19 & 20)

Break TV Staff 10 minutes

TV Bowling Pro-Motion Tour Masters Series

16:20 Round 1
16:50 Round 2
17:20 Round 3
17:50 Players Interviews 
18:00 End of TV day 1

September 27 Strike Tour & Bowling Pro-Motion Tour TV Finals Information
Strike Tour Series Format: Team matches / Baker system

Competition Start Time : Division 2 - 09:30  / Division 1 - 11:10
Network Provider : Sport en France (France) Won Television Network (USA)
TV Pair : 5 & 6 / Lanes available for warm-up : 17,18,19 & 20

09:05 15 minutes warm-up (17,18, 19 & 20)
09:30 Semi-Final Division 2
10:00 Semi-Final Division 1
10:30 Final 2022 Strike Tour
11:00 Players interviews and Cup Trophy
11:00 15 minutes warm-up Strike Tour Singles (17,18, 19 & 20)

11:00 Break TV Staff 10 minutes

TV Strike Tour schedule (Singles)

11:15 Practice TV Pair Semi-final France 1 VS France 2
11:20 Semi-Final France
11:50 Practice TV Pair Semi-final BPT 1 VS BPT 2
11:55 Semi-Final BPT
12:25 Practice Singles Final
12:30 Singles Final
13:00 Re-Oil TV Pair & Players Interviews

Break 1 hour and 15 minutes

TV Bowling Pro-Motion Tour Masters Series

14:15 15 minutes warm-up Masters Series (17,18, 19 & 20)
14:30 Round 4
15:00 Round 5
15:30 Round 6
16:00 Quarter-Final
16:30 Semi-Final
17:00 Final
17:30 Players Interviews
18:00 End of TV day 2

September 28
Departure